Erhvervslån – hvilke muligheder har du?

Der er et utal af mulighed for at tilføre din virksomhed ekstra kapital. Nedenfor ser du en oversigt over en række af de forskellige låneudbydere på markedet. 

Låne udbydere
Qred Erhvervslån
Qred Erhvervslån er en ny aktør på det danske marked. Virksomheden fokuserer på mindre danske virksomheder og stiller ikke krav til sikkerhed. Du kan låne op til 250.000 kroner.
Vækstfonden
Vækstfonden er statens finansieringsfond og tilbyder blandt andet vækstlån til etablerede virksomheder samt lån til iværksættere. Til disse lån er minimumsbeløbet 1 million kroner. For at blive godkendt til et vækstlån hos Vækstfonden, skal din virksomhed have maksimalt 250 ansatte, en omsætning på mindre end 372 mio. kr. eller en balance på under 320 mio. kr.
Danske Bank
Danske Banke formidler flere forskellige former for finansiering for virksomheder, såsom kassekredit, realkreditlån, erhvervslån m.v. Prisen på et erhvervslån er varierende og vil være afhængig af din virksomhedskreditvurdering.
Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank tilbyder flere forskellige erhvervslån med både fast og variabel rente. Som virksomhed kan man både få driftsfinansiering og lån til erhvervsejendom.
Jyske Bank
Jyske Bank tilbyder flere forskellige former for erhvervslån, herunder driftskredit og factoring.
Ferratum Business
Ferratum Business tilbyder virksomhedslån på op til 750.000 kroner i op til 18 måneder. Tilbagebetaling af lånet sker med månedlige, lige store rater.

Gode råd før du vælger et erhvervslån

Tænk langsigtet

Selv når du optager små erhvervslån, så tænk langsigtet. Vil erhvervslånet gavne din virksomhed og driften af den i fremtiden? Dermed ikke sagt at et lån alene er en omkostning for virksomheden. Tilførelsen af ressourcer kan i visse tilfælde være afgørende for virksomhedens fremtid.

Anvend sund fornuft

Det er relativt nemt at havne i hænderne på den forkerte låneudbyder, hvor hvad der skulle være en investering i din virksomhed kan ende med at blive en vældig dyr fornøjelse, fordi lånet er behæftet med høje afgifter og skjulte gebyrer, man muligvis ikke var opmærksom på ved stiftelsen af lånet. Du er altså nødt til at gennemgå dine lånedokumenter grundigt, før du skriver under. Og tænk dig om en ekstra gang, hvis det lyder for godt til at være sandt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt